Survivor All Star

Το Survivor All Star είνα το ριάλιτι που όλοι περιμένουμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει στις 8 Ιανουαρίου του 2023 ενώ οι παίκτες έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να περιμένουν στο email τους, το εισιτήριο για να μεταβούν στον Άγιο Δομήνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι πληροφορίες που βγαίνουν από τα δημοσιογραφικά γραφεία κάθε δυο λεπτά, αποκαλύπτουν πολλά πράγματα τα οποία έχει προσπαθήσει η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει με σκοπό να δημιουργήσει το απόλυτο All Star και να δώσει στον κόσμο το ιδανικό ριάλιτι! Και θέλει να μαζέψει όλη την “πίτα” γιατί το project είναι πολύ ακριβό.

Η παραγωγή του Survivor All Star φέρεται να είχε προσεγγίσει στις αρχές των συζητλησεων υο πρόσωπα τα οποία συμμετείχαν στον original Survivor που είχε προβληθεί στο Μega και παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μπορεί να μην ανήκαν ποτέ στην παραγωγή του Ατζούν αλλά θεώρησαν πως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δει ο κόσμος πως έχουν εξελιχθεί τα δυο πρόσωπα που είχαν προκαλέσει πανικό όταν συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης .

Η συγκεκριμένη κίνηση που έκανε η παραγωγή, χαρακτηρίστηκε από ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της εταρείας ως “απελπισίας” διότι στις αρχικές συζητήσεις οι παίκτες έδιναν αρνητικές απαντήσεις στην παραγωγή και χρειάστηκε να προσεγγίσουν τους πάντες.

Οι δυο πρώην Survivors έκαναν ένα ραντεβού, ήπιαν τον καφέ τους και αρνήθηκαν την πρόταση παρά το γεγονός πως τα λεφτά ήταν δελεαστικά. Ο λόγος που αρνήθηκαν την πρόταση είναι διότι έχουν μεγαλώσει και πιστεύουν πως δε θα αντέξουν στον Άγιο Δομήνικο ενώ έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούν να τις αφήσουν.

Τσέκαρε και αυτά : 

Αλεξία Τράικο : Οι φωτογραφίες με την Τούνη

DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια : Οι “αγιοβασίληδες” από κλωστή