Survivor All Star

Το Survivor All Star έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και ο κόσμος που βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης έχει αρχίσει να κουράζεται με όλες τις αποκαλύψεις που αφορούν σε “κλοπές” και ίντριγκες οι οποίες δεν έχουν κανένα νόημα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παραγωγή φέρεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς έχουν υπάρξει πολύ ηχηρές αποβολές με αποτέλεσμα να έχουν αποδυναμωθεί οι δυο ομάδες και τα “κουκιά” δε βγαίνουν μέχρι τον Ιούλιο όπου και αναμένεται να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιωρίκας Πιλίδης, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Στάθης Σχίζας έφυγαν από το παιχνίδι κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και παρά το γεγονός πως η παραγωγή έβαλε νέους παίκτες, αυτοί δεν απέδωσαν! Και υπάρχει πρόβλημα καθώς δε “βγαίνει”. Και οι σκέψεις που γίνονται είναι πολλές.

Ακόμη υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι stand by και δεν αποκλείεται τίποτα πλέον αφού η πραγωγή μπορεί να βάλει ακόμη κάποια πρόσωπα για να μπορέσει να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι. Αλλιώς θα δούμε να έρχεται νωρίτερα ο τελικός και αυτό δε θα είναι καλόο για τις συμφωνίες που αφορούν το διαφημιστικό κομμάτι.

Μπορεί το Survivor All Star να πάρει κάποιες μέρες “άδεια” αλλά αυτό δε θα του δώσει την ευκαιρία να υπάρξει διάρκεια. Επομένως οι σκέψεις για την ένταξη κάποιων παικτών δεν αποκλείεται.

Μην ξεχνάμε πως οι επόμενες μέρες στο ριάλιτι επιβίωσης είναι κρίσιμες γιατί οι παίκτες συζητούν πολλά, έχουν κοπεί τα πέρα δώθε στη ζούγκλα και αναμένεται να δούμε αποκαλύψεις πως πάλι θα φέρουν την ανατροπή.

Το όφελος του Τάκη Καραγκούνια

Αυτό που δεν περίμενε κανείς, είναι να οφεληθεί ο Τάκης Καραγκούνιας από όλα όσα έχουν γίνει. Ο παίκτης φαίνεται να είναι ο πιο “τίμιος” μέχρι στιγμής σύμφωνα με όλα τα σχόλια που διαβάζουμε στα Social media.

Ο Τάκης μπορεί να φωνάζει και να προκαλεί, αλλά είναι ένας παίκτης ο οποίος φαίνεται οπτικά να έχει αποστεωθεί και να μην έχει κάνει κινήσεις που παραβαίνουν τους κανόνες. Έχει αποκτήσει κοινό και αυτό φαίνεται από τη στήριξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιμένουμε να δούμε πως θα συνεχίσει.

Υπάρχουν και άλλοι παίκτες βέβαια, που εμφανίζονται τίμιοι όπως ο Νίκος Μπάρτζης ενώ για τους Μπογδάνο-Σαλταφερίδου- Βασάλο υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ακόμη!

 

Τσέκαρε και αυτά: