Survivor All Star spoiler

Survivor All Star spoiler : Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο είναι γεγονός και ο πρώτος παίκτης, μετά από απόφαση του κοινού βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο του και προσπαθεί να συνέλθει από τη σκηνή επιβίωση που έζησε για λίγες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν καθώς η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε θρίλερ, αλλά το κοινό αποφάσισε πώς ένας παίκτης είναι αυτός που πρέπει να βρεθεί εκτός των καλυβών και θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης 11/1 την πρώτη επίσημη αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο στο αποψινό αγώνισμα (11/1)

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Kατερίνα” η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο είναι η Κόκκινη ομάδα και όπως ανέφερε η εκπομπή “Πρωινό Μας” οι παίκτες θα κερδίσουν δυο μερίδες ρύζι για εκείνους και δυο κιλά για την καλύβα τους.

Η πρώτη επίσημη αποχώρηση

H πρώτη επίσημη αποχώρηση είναι γεγονός και τα spoilers θέλουν έναν παίκτη να έχει ήδη αποχωρήσει και να βρίσκεται στο κρεβάτι του έχοντας κάνει μπάνιο!

Στην ψηφοφορία επικράτησε ένα κανονικό “θρίλερ” καθώς δυο ήταν οι παίκτες που κονταροχτυπήθηκαν και δεν ήταν άλλοι από τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ωστόσο, στο συμβούλιο που θα έχει μεγάλη αγωνία θα δούμε πώς θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος και οι παίκτες θα μείνουν άφωνοι με την απόφαση του κοινού.

Τσέκαρε και αυτά: