Survivor All Star

Οι παίκτες του Survivor All Star έχουν αρχίσει να αισθάνονται την πίεση του παιχνιδιού από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού και έχουν μπει για τα καλά στο στίβο της μάχης με σκοπό να φέρουν νίκες στις ομάδες τους.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία είχαν συμμετάσχει κατά το παρελθόν όπου μοιράζονται ανοιχτά – στα social media – κάποιους προβληματισμούς που ίσως να προκαλέσουν πολλές αντιδράσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, Ανδρέας Ματθαιακάκης άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες σε ένα post που έκανε στο Instagram λέγοντας :

“Ας γίνουν έκτακτες αιματολογικές στους παίκτες… ήταν κάτι και για μένα (και για άλλους που είναι ήδη μέσα) έπρεπε να συμβεί ακριβώς πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο… Να δούμε και να δει και ο κόσμος αν κάποιοι/κάποιες έχουν μπει “φορτωμένοι”. Ακόμη και τώρα δεν είναι αργά. Κάθε χρόνο γίνονται εξετάσεις αλλά από αυτές μέχρι και το ταξίδι των παικτών μεσολαβεί τουλάχιστον μια εβδομάδα που προφανώς μπορούν και πιθανώς αλλάζουν πολλά. Είναι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε γιατί όχι; Στοίχημα ότι θα υπάρχει άτομο που θα φέρει αντίρρηση”.

Ο πρώην παίκτης μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” είπε πως έκανε εικασίες και εξέφρασε τους προβληματισμούς του διότι οι εξετάσεις που γίνονται πριν μπουν οι παίκτες στο παιχνίδι είναι λίγες και γίνονται πολύ νωρίς.

“Να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται για εικασίες. Μέσα από το προφίλ μου σχολιάζω το παιχνίδι. Ακόμη και οι πρώτοι που μπήκαν έκαναν εξετάσεις. Προφανώς δεν ξέρω τι έχει κάνει ο καθένας. Για αυτό είπα ότι υποθέτω… Δεν πιστεύω πως έγινε χρήση ουσιών από παίκτες. Θα μπορούσε κάποιος… Σε καμιά περίπτωση δεν υποθέτω ή φωτογραφίζω κάποιον”. 

Oι δηλώσεις του στο Intsagram θα μπορούσε κανείς να πει πώς είναι καταγγελτικές αλλά στην εκπομπή “τα άλλαξε” και είπω πως δεν πιστεύει πώς έχει γίνει χρήση ουσιών.

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι πώς η παραγωγή ελέγχει εξονυχιστικά τους παίκτες και πώς δε θα ρίσκαραν τη σωματική ακεραιότητα κανενός.Επομένως αυτές οι αιχμές δεν ευσταθούν!

Τσέκαρε και αυτά: