Survivor All Star

Για ακόμη φορά, ο κόσμος του Twitter παρακολούθησε το Survivor All Star και εννοείται πώς τα σχόλια ήταν πολλά και διάφορα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο λαός του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε για μια ακόμη νύχτα να πάρει τα κινητά ανά χείρας και να σχολιάσει ότι έβλεπε! Και είχε πολλά να δει!

H Βρησηίδα Ανδριώτου ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν άντεξε να συνεχίσει άλλο στο παιχνίδι διότι της έλειπε το σπίτι της και ήταν πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα όπου και είχε φύγει από τις παραλίες του Αγίου Δομινίκου.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο η παίκτρια που αποχώρησε αυτή που απασχόλησε, καθώς και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε την τιμητική του καθώς αναφέρθηκε σε έναν… τρίτο πυρηνικό πόλεμο ενώ και άλλα πρόσωπα “στολίστηκαν” κατάλληλα από τους τουιτεράδες.

Στο twitter σχολιάζονται όλα και πολλά είναι τα σχόλια τα οποία θα μπορούσε κανείς να τα χαρακτηρίσει πικρά!

Tσέκαρε τα σχόλια :

Την Τετάρτη 11/1 έχουν την πρώτη επίσημη αποχώρηση από το Survivor All Star και οι παίκτες όπως και ο κόσμος που παρακολουθεί το ριάλιτι αναμένεται να βρεθούν προ εκπλήξεως με αυτά που θα παρακολουθήσουν.

Τσέκαρε και αυτά: