Survivor All Star

Το Survivor All Star για ένα ακόμη βράδυ απασχόλησε τους Έλληνες τουιτεράδες καθώς ήταν το επεισόδιο όπου όλοι θα μαθαίναμε το πρώτο πρόσωπο που επέλεξε το κοινό να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού αλλά ο κόσμος ασχολήθηκε ελάχιστα με αυτό καθώς ο Μισθοφόρος – Κώστας Αναγνωστόπουλος- ήταν αυτός που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό αν θα έφευγε από το παιχνίδι για να ακολουθήσει την υποτιθέμενη σύντροφο του.

Ο Μισθοφόρος είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή :

“Γιώργο εγώ έχω καιρό να έχω γυναίκα και δεν ξέρω”, και δε σταμάτησε να γελά με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο! Και έγινε χαζούλης στο Twitter με το γέλιο του και την ατάκα του παίκτη του .

Yπήρξαν και άλλα πράγματα τα οποία είδαν οι τουιτεράδες και θέλησαν να σχολιάσουν στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενώ η εμφάνιση που είχε κάνει ο Περικλής Κονδυλάτος στο πρώτο επεισόδιο του All Star δεν έμεινε εκτός σχολίων καθώς ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερη.

Tσέκαρε τα σχόλια :

Τσέκαρε και αυτά: