Survivor All Star

Mεγάλη ήταν η συγκίνηση της κόκκινης ομάδας κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του Survivor All Star καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αφού αγκάλιασε τους συμπαίκτες η δημοσιογράφος και instagrammer, έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου και με δάκρυα στα μάτια του είπε ψιθυριστά πως θα τον προστατεύει.

Ωστόσο, μια άλλη ατάκα της ήταν αυτή που προκάλεσε ενδιαφέρον καθώς είπε πως θέλει να κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος το έπαθλο έτσι ώστε να το φέρει στο σπίτι και οι τουιτεράδες επιμένουν πως το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μη μοιραστούν με τον κόσμο όλα όσα συμβαίνουν με τη σχέση τους αλλά όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους μένουν ακόμη μαζί.

Οι τουιτεράδες πάντως συγκινήθηκαν με τη σφιχτή αγκαλιά τους και ζητούν από τον Ατζούν να φέρει πίσω την παίκτρια των Κόκκινων.

Tσέκαρε τα σχόλια :

Όλοι περιμένουν με αγωνία το επόμενο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς θέλουν να ακούσουν τα σχόλια του Βασάλου και επίσης θα έχουμε, πιθανότατα την είσοδο ενός νέου παίκτη.

Τσέκαρε και αυτά: