Survivor All Star

To Survivor All Star είναι ένα ριάλιτι το οποίο έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κόσμο του Twitter καθώς έχουν συμβεί πολλά και οι παίκτες!

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Kαρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος είναι οι δυο παίκτες οι οποίοι ήρθαν πολύ κοντά στην καλύβα που κανείς δεν ήξερε μέχρι στιγμής πως υπάρχει.

Η παίκτρια που κατάφερε να προκαλέσει πολύ ιδιαίτερα συναισθήματα στον κόσμο και να τους κάνει να εκφραστούν με πολύ σκληρά λόγια καθώς φέρεται να έχει απιστήσει , βγήκε υποψήφια και δε φαίνεται να είναι κανείς πρόθυμος να την ψήφισε για να παραμείνει στο νησί.

Οι παίκτες του Survivor All Star έχουν προκαλέσει για μια ακόμη φορά ποίκιλλες αντιδράσεις και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που τελικά θα επιλέξει ο κόσμος από το παιχνίδι.

Ο κόσμος δε σταματά να σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι και η ενόχληση τους είναι μεγάλη με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Oι Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας και Καρολίνα Καλύβα είναι τα τέσσερα πρόσωπα που θα βρεθούν αντιμέτωποι και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει!

Τσέκαρε τα tweets :

 

Τσέκαρε και αυτά: