Survivor All Star

Το Survivor All Star για μια ακόμη φορά κατάφερε να γίνει πρώτο trend στο Twitter και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή που έδωσε το κατάλληλο “τυράκι” για να ξεσπάσει ένα απίστευτο περιστατικό στο συμβούλιο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Νίκος Μπάρτζης είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει αποδείξει πως δε μασά τα λόγια του και για μια ακόμη φορά θα κάνει αποκάλυψη που θα τσουρουφλίσει τους πάντες! Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε τον ακούμε να λέει πως ένας παίκτης ή παίκτρια βρέθηκε στη ζούγκλα με μια κινητή συσκευή… Και αμέσως έγινε πανικός. Ο Τάκης Καραγκούνιας σηκώθηκε και ούρλιαζε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγαν από το συμβούλιο και στο τέλος ακούστηκε το όνομα της Ασημίνας.

Η ένταση ήταν τεράστια στο συμβούλιο και όλοι οι παίκτες ήταν ανάστατοι με τον πανικό που προκλήθηκε καθώς οι κανόνες φέτος ήταν πολύ ξεκάθαροι για τη χρήση κινητού στο παιχνίδι.

Αυτό το σκηνικό κατάφερε να ξεσηκώσει και τους τουιτεράδες οι οποίοι ξεσάλωσαν στα σχόλια και “δίκασαν” για μια ακόμη φορά όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star!

Τσέκαρε τα σχόλια :

 

Θα δούμε ένα επεισόδιο “φωτιά”!

Tσέκαρε και αυτά: