Survivor All Star

Πολλές είναι ο προετοιμασίες που γίνονται από την πλευρά της παραγωγής του Survivor All Star αλλά και από την πλευρά των παικτών, καθώς στις 8 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μεγάλο project του ΣΚΑΙ και της Acun Medya αναμένεται να φέρει πολλά έσοδα στο κανάλι αλλά και στην παραγωγή, καθώς οι διαφημίσεις θα είναι πολλές και το κόστος του θα είναι αρκετα υψηλό! Μιλάμε για πολλά μηδενικά τα οποία”ζαλίζουν” κυριολεκτικά.

Τα συμβόλαια των παικτών είναι ακριβά και όλοι αναμένεται να παίρνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Ένα ποσό το οποίο σίγουρα δεν μπορεί κανείς να βρει εύκολα και τα διαφημιστικά πακέτα είναι πολύ ακριβά. Η διαφήμιση είναι πολύ ακριβή και πληροφορίες θέλουν να υπερβαίνει το ποσό των 400.000 ευρώ για μόλις 50 δευτερόλεπτα προβολής.

Οι διαφημίσεις συνήθως προβάλλονται όταν υπάρχει κάποιο έπαθλο ή όταν οι παίκτες κερδίζουν ένα έπαθλο επικοινωνίας. Επίσης, είναι και η εταιρεία που τους ντύνει που δίνει χρήματα για να διαφημιστεί!

Ο λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχεται διαρκώς μαρκάρισμα είναι οι διαφημίσεις, γιατί πολλές εταιρείες πιστεύουν πως θα μπορέσεις να προωθήσει ακόμη περισσότερα τα προϊόντα τους και πως θα αυξήσει τα νούμερα τηλεθέασης!

Ημέρες προβολής

Το Survivor All Star θα προβάλλεται από Τετάρτη έως και Κυριακή και η ώρα προβολής θα είναι η γνωστή σε όλους μας! Εννιά το βράδυ θα ξεκινούν τα επεισόδια και θα διαρκούν περίπου 2 ώρες.

Ξεχνάμε τους “Μπλε” και τους “Κόκκινους” καθώς οι “Διάσημοι” και οι “Μαχητές” δεν υπάρχουν πια και αναμένεται να δούμε νέα χρώματα στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Οι ομάδες θα είναι πολύ δυνατές και τα ζευγάρια που μπαίνουν στο ριάλιτι αναμένεται να χωριστούν. Επίσης, οι αγωνιστικές πίστες αλλάζουν και γίνονται ακόμη πιο δύσκολες αφού οι παίκτες θα πρέπει να αποδείξουν πως είναι όντως αληθινοί Survivors και οι δυσκολίες που θα δούμε, δε θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν.

 

Tσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Οι “hot” Αυστραλοί πυροσβέστες

Χριστούγεννα 2022 : Η αγορά στη Σαγράδα Φαμίλια (pics)