Survivor All Star

Το Survivor All Star θα γίνει με ή χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά ο κόσμος περιμένει να μάθει τι θα συμβεί τελικά με τον σούπερ σταρ του ριάλιτι επιβίωσης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά ακούγονται για τον Ντάνο και πρόσφατα ρεπορτάζ ανέφεραν πως είναι σχεδόν βέβαιη η προσθήκη του μεγάλου νικητή στο ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και η Ατζούν Μίντια. Αλλά ο ίδιος συνεχίζει να διαψεύδει όλα όσα λέγονται και ένα είναι το ραντεβού που θέλει να κάνει.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία μίλησε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τηλεφωνικά, ο ηθοποιός και δάσκαλος θαλάσσιων σπορ, είναι κάθετος με το γεγονός πως δε θα βρεθεί στις παραλίες του άθλιου Δομήνικο και το μόνο ραντεβού που θέλει να κάνει, είναι εκείνο που αφορά σε μια σειρά μυθοπλασίας όπου φέρεται πως θα παίξει.

“Ότι είχα να πω , το είπα. Η τελευταία μου συνέντευξη στην Κύπρο ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ότι αφορά στο Survivor All Star δεν αλλάζω κάτι”, είπε στη δημοσιογράφο ο Ντάνος.

Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, προφανώς και δεν κάλυψε κανέναν αλλά όπως φαίνεται, ο μόνος που δεν ασχολείται με το ριάλιτι είναι εκείνος και τον νοιάζουν άλλα πράγματα.

Τσέκαρε και αυτά :

GNTM 5 τελικός : Πότε θα γίνει

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα