Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για μια πιθανή είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης! Αλλά από ότι φαίνεται μπαίνει ένα “τέλος’ στα σενάρια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παραγωγή φέρεται πως έχει σταματήσει όλες τις συζητήσεις με υποψήφιους παίκτες που θα μπορούσαν να ενταχθούν στις ομάδες και δε θα δούμε άλλα πρόσωπα να μεταφέρονται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι άνθρωποι της Ατζούν Μίντια θεωρούν πως έχει μπει ο σωστός αριθμός παικτών έτσι ώστε να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι και αν προστεθούν νέοι παίκτες θα υπάρχει πρόβλημα με τους παλιούς οι οποίοι ήδη έχουν χάσει τις δυνάμεις τους!

Και ο Γιώργος Λιανός είχε δηλώσει προ ημερών πως δε θα δούμε νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor All Star καθώς δεν υπάρχει λόγος.

Οι δυο ομάδες έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να δημιουργήσουν το κατάλληλο ριάλιτι και τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ καλά με αποτέλεσμα να είναι ευχαριστημένος ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή.

H παραγωγή, βέβαια, μπορεί να έχει στο μυαλό της ότι δεν μπαίνουν νέοι παίκτες αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να σημειωθούν τραυματισμοί ή οικειοθελείς αποχωρήσεις οι οποίες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα!

Tσέκαρε και αυτά: