Survivor All Star

To Survivor All Star έχει καταφέρει να γίνει το “απόλυτο θέμα” των ημερών και στις 8 Ιανουαρίου 2023 αναμένεται να το δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αυτό που όλοι γνωρίζουν προς το παρόν είναι πώς οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Αλλά τα δεδομένα φαίνεται πώς έχουν ανατραπεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” υπάρχει ένας παίκτης – άνδρας – ο οποίος δε λαμβάνει 5.000 ευρώ και παίρνει 8.000 ευρώ.

“Τα 5.000 ευρώ είναι επίσημα το ταβάνι, αλλά δεν παίρνουν όλοι αυτό το ποσό. Αυτό το έχουν πει και στους παίκτες και το γνωρίζουν. Υπάρχουν κάποιοι, ελάχιστοι που η αμοιβή τους θα ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ. Γύρω στις 8.000 ευρώ”.

Το Survivor All Star έχει προκαλέσει τις εντυπώσεις και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες της εκπομπής είχαν γίνει συζητήσεις με τον Ατζούν και έκλεισε τη συμφωνία ο παίκτης όπου και ανέβηκε το ποσό.

Η συγκεκριμένη πληροφορία αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς καθώς οι παίκτες παίρνουν συγκεκριμένα χρήματα και ίσως αν τα μάθουν αυτά που φέρεται να έχουν συμβεί, θα προκληθούν αναμπουμπούλες.

Τσέκαρε και αυτά: