Survivor All Star

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star απόψε, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Μια διαφορετική έναρξη, ισάξια των καλύτερων παικτών του ελληνικού Survivor με στιγμές και απολαύσεις που θα τους λείψουν κατά την παραμονή τους στο νησί κάνει πιο «γλυκό» το landing στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στη συνέχεια όμως, αν και οι Survivors νομίζουν πως ξέρουν τι τους περιμένει στο παιχνίδι, οι αλλαγές που θα συναντήσουν, θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν.

ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ

Το πάρτι υποδοχής με το οποίο ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει τους παίκτες στο νησί διαδέχεται ο πρώτος αγώνας ο οποίος οδηγεί σε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο. Οι Survivors γίνονται Μπλε και Κόκκινοι και μπαίνουν στην αρένα για τα πρώτα ματσαρίσματα! Η μαχητικότητά τους χτυπάει κόκκινο και η συνέχεια είναι απρόβλεπτη!

Οι πρώτες στιγμές στην παραλία δείχνουν και τις πρώτες παρέες ενώ το Συμβούλιο του Νησιού θα αναδείξει και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιο όνομα θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός;

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι γεμάτη προκλήσεις με αγωνίσματα ασυλίας και ένα αγώνισμα επάθλου, δύο ακόμα Συμβούλια Υποψηφιοτήτων θα αναδείξουν τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την Τετάρτη ένας Survivor θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Τσέκαρε και αυτά: