Survivor All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε (επιτέλους) στο Survivor All Star και τα έκανε όλα “ώπα” καθώς τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στον Μάριο Πρίαμο ο οποίος έκανε τσαχπινιές με την Καρολίνα Καλύβα στη ζούγκλα και τον αποκάλεσε “ντροπή της Κύπρου”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H κόκκινη ομάδα χωρίζει από ότι φαίνεται τα “τσανάκια” της καθώς η έλευση των νέων παικτριών και οι αποκαλύψεις που έγιναν προκαλούν αναστάτωση ενώ το σκηνικό με το τρίγωνο Μάριος – Ελευθερία – Καρολίνα – Μπο έχει κάνει τους πάντες να συζητούν και το κουτσομπολιό δε σταματά! Δεν έχουν και κάτι καλύτερο να κάνουν οπότε καταλαβαίνεις!

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέρει πολύ τι κάνει και πλησιάζει την Ελευθερία Ελευθερίου για να της πει πως ο Μάριος Πρίαμος ήταν αυτός που έκανε ριάλιτι ενώ η ίδια αποκαλύπτει στην προσωπική της συνέντευξη πως πέρασε το δικό της “Survivor” προτού μπει στο παιχνίδι.

Στην παραλία των Μπλε, ο Ηλίας Μπογδάνος προσπαθεί να βρει πως συνδέεται το “τετράγωνο των ζευγαριών” και όλοι συζητούν για τον χαμό που έχει γίνει.

Σε άλλα νέα θα δούμε ένα ακόμη ιδιαίτερο αγώνα στο Survivor All Star και από ότι φαίνεται οι νέοι παίκτες προσφέρουν πολλά.

Τσέκαρε και αυτά: