Survivor All Star

Το  Survivor All Star είναι πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών και όσοι το παρακολουθούν ξέρουν πολύ καλά πως οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τη νίκη που θα τους χαρίσει τα έπαθλα.

O Kρις Σταμούλης είναι για μια ακόμη φορά υποψήφιος στη Μπλε ομάδα και παρόλο που θα περίμενε κανείς να στραφούν προς άλλο πρόσωπο οι παίκτες, ο αθλητής και δικηγόρος την “πλήρωσε” ξανά. Οι φιλίες μετράνε πολύ φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι ξεκάθαρο αυτό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι Μπλε ομάδα προσπαθεί να φέρει στον πάγκο της την ηρεμία που χρειάζεται για να φανεί πως είναι ενωμένη αλλά πάντα κάτι τελευταία στιγμή κάνει ‘”νερά”.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πιστεύει πως ξέρει τι φταίει για ότι συμβαίνει και πως οι Μπλε δεν κάνουν σωστά μαρσαρίσματα. Και ρίχνει πάλι τα βέλη του στον Γκότση. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/2 θα δούμε ένα πολύ σκληρό αγώνισμα να διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες θα βρεθούν για μια ακόμη  φορά αντιμέτωποι με ανατροπές.

Μια ομάδα ωστόσο θα πάει στο συμβούλιο με τη διάθεση της ήρεμη και ήσυχη ενώ μια άλλη θα κληθεί να βγάλει στον τάκο υποψήφιους για αποχώρηση!

Τσέκαρε το trailer:

Τσέκαρε και αυτά: 

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα : Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ 6/2

Κωνσταντίνος Βασάλος : Έκανε κοτσιδάκια στο Survivor All Star