Survivor All Star

Το Survivor All Star συνεχίζεται και στην καλύβα των Μπλε έχουν για μια ακόμη φορά ξεκινήσει τα γνωστά “ψου,ψου,ψου”, καθώς υπάρχουν δυο υποομάδες και τα πράγματα γίνονται χειρότερα μέρα με τη μέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στην Μπλε ομάδα έχουν χωριστεί οι παίκτες και η Μελίνα Μεταξά επέστρεψε μετά τις εξετάσεις της και βρήκε την καλύβα της “άδεια” όπως δήλωσε η ίδια στην προσωπική της συνέντευξη γιατί είδε τους συμπαίκτες της να κάθονται σε διαφορετικά σημεία και να προσπαθούν να βρουν άκρη με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Η Εύη Σαλταφερίδου στην προσωπική της συνέντυεξη φαίνεται πως δείχνει τον Τάκη Καραγκούνια ως τον άνθρωπο που προκαλεί την μεγαλύτερη σύγχυση ενώ ο μισθοφόρος φαίνεται να λέει στους συμπαίκτες του πως έχουν δημιουργήσει και υποομάδα οι άλλοι γιατί θέλουν να σώσουν τα οπίσθια τους.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star ρίχνονται στη μάχη και θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού ενώ στο συμβούλιο θα δούμε πολλά καθώς ένα πρόσωπο αποχωρεί και πάλι θα αλλάξουν οι ισορροπίες στις ομάδες.

Τσέκαρε το απόσπασμα:

 

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers φαίνεται να αποχωρεί ο Κρις Σταμούλης από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τσέκαρε και αυτά: