Survivor All Star

ΠΑΝΙΚΟΣ και με μεγάλα γράμματα στο Survivor All Star! Η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να βγάλει τον Σπύρο Μαρτίκα υποψήφιο και στην καλύβα επικρατεί ένα πολύ περίεργο κλίμα διότι ο φαρμακοποιός πιστεύει πως είναι στον τάκο λόγω της… κλίκας της υποκρισίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Σπύρος Μαρτίκας ισχυρίζεται πως ψηφίστηκε για καθαρά προσωπικούς λόγους και πιστεύει πως στη θέση του θα έπρεπε να βρίσκεται άλλος παίκτης. Αλλά οι αποφάσεις παρθήκαν με βάση το συμφέρον.

Οι Μπλε είναι πιο ήρεμοι μετά τη νίκη τους αλλά στο νέο αγώνισμα αναμένεται να γίνει πανικός καθώς το τυφλό παιχνίδι που θα παίξουν θα τους ζαλίσει κυριολεκτικά! Μάλιστα, θα δούμε τον Ηλία Μπογδάνο να ουρλιάζει όπως δεν έχει ουρλιάζει ποτέ στο παρελθόν ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης θα έχουν μια στιγμή μεγάλης έντασης στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Survivor All Star θα βάλουν τα κλάματα λίγο πριν το αγώνισμα διότι ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως το έπαθλο επικοινωνίας θα αφορά στις συνομιλίες με τις οικογένειες τους. Και όπως καταλαβαίνεις, όλοι λυγίζουν γιατί τους λείπουν οι δικολι του άνθρωποι.

Tσέκαρε και αυτά: