Survivor All Star

Survivor All Star :Για πρώτη φορά στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε τόσο σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο διαγωνιστικό μέρος με τους Κόκκινους να κερδίζουν 10-4 τους Μπλε.

Το Survivor All Star κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε για ακόμα ένα βράδυ το πρόγραμμα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την ώρα μετάδοσής του με ποσοστό 19,9% στο δυναμικό κοινό και 19,1% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Η αναμέτρηση προχωράει πόντο πόντο και η μία ομάδα να καλείται να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με δύο βασικούς της παίκτες εκτός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού φαίνεται να απογοητεύει διπλά τους ηττημένους. Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρεται στο Συμβούλιο Αποχώρησης καθώς οι παίκτες εκατέρωθεν λένε την αλήθεια τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους.

Μια ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο Συμβούλιο ενώ μία… κόντρα από τα παλιά κάνει την επανεμφάνισή της!

Η αποχώρηση της εβδομάδας γεμίζει θλίψη την ομάδα που χάνει έναν παίκτη της. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο;

Τσέκαρε και αυτά: