Survivor All Star

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην ομάδα των Κόκκινων του Survivor All Star καθώς οι ήττες φέρνουν παράπονα και αυτή τη φορά, ο κατά τα άλλα ήσυχος, Στάθης Σχίζας, έχει κάποια θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα με τον Γιώργο Κόρομι και με τη συμπεριφορά που δείχνει στην καλύβα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην κόκκινη ομάδα υπάρχουν θέματα και οι παίκτες δεν μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός πως έχουν δημιουργηθεί κλίκες και οι ψαριές φαίνεται να μη μοιράζονται με τον σωστό τρόπο!

Ο Γιώργος Κόρομι λέει στο νέο τρέιλερ που δημοσιεύτηκε πως αν δεν υπήρχαν δε θα μπορούσαν κάποιοι παίκτες να συνεχίσουν να αγωνίζονται; Και το ερώτημα του είναι εύστοχο γιατί όλη η ομάδα φαίνεται να στηρίζεται πάνω του για να φάει!

Αυτό όμως που περιμένουμε όλοι είναι το μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας, διότι ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως αν οι Κόκκινοι κερδίσουν θα μπορεί ο Μάριος Πρίαμος να δει ένα μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα! Και αυτό που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει στο τρέιλερ είναι τα μούτρα που “κατεβάζει” η Ελευθερία Ελευθερίου μόλις κάνει την ανακοίνωση ο παρουσιαστής του Survivor All Star!

Τσέκαρε και το trailer :

Πολλά θα δούμε πάλι!

Τσέκαρε και αυτά: