Survivor All Star

Νέο επεισόδιο του Survivor All Star έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και για μια ακόμη φορά θα γίνει πανικός στο συμβούλιο για την ανάδειξη των νέων υποψήφιων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Oι παίκτες έχουν αρχίσει να δείχνουν τις ξεκάθαρες προτιμήσεις τους και έχουν αρχίσει να διαμορφώνονται οι πρώτες παρέες “στήριξης” με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις οι οποίες θα ξεφύγουν και θα ακουστούν πολλά.

Η νέα μέρα για τους Μπλε και τους Κόκκινους θα ξεκινήσει περίεργα και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι σε άσχημη κατάσταση διότι δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη το λόγο για τον οποίο ψηφίστηκε.

Oι δυο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης και θα δούμε ένα συναρπαστικό run αλλά η πραγματική μάχη θα γίνει στο συμβούλιο όπου ο Σπύρος Μαρτίκας απασφαλίζει για μια ακόμη φορά και μιλά για μια συμφωνία που είχε με ένα πρόσωπο και το οποίο τον πρόδωσε.

Παράλληλα ανέφερε πως νιώθει υποκρισία όταν ακούει τους παίκτες να λένε πώς ψηφίζουν αγωνιστικά ενώ και η Σταυρούλα Χρυσαειδή σπάει τη σιωπή της και δεν μπορεί να καταλάβει από που προκύπτει αυτή η συμπεριφορά.

Οι παίκτες του Survivor All Star έχουν αρχίσει να κάνουν σκληρό ριάλιτι και προσπαθούν να βρουν τρόπους για να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ίντριγκα.

Τσέκαρε και αυτά: