Survivor All Star

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor All Star αναμένεται να ξεπροβάλλει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Τρίτη 21/2 και έχουμε πολλά να δούμε καθώς στην Μπλε ομάδα υπάρχουν προβλήματα που αφορούν στην παραμονή της Μελίνας Μεταξά στο νησί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στην Μπλε ομάδα έχουν αρχίσει οι προβληματισμοί καθώς κάποιοι παίκτες οι οποίοι δεν είναι κοντά με την παίκτρια όπως είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί παραμένει στο νησί αφού δε θα παίξει και όταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε σε στρατηγική της χορεύτριας και κάποιοι πονηρεύτηκαν.

Σε άλλα νέα, ένα ακόμη σκληρό αγώνισμα θα κάνει την εμφάνιση του στον Άγιο Δομίνικο και κάποιοι παίκτες θα έχουν έντονη σωματική επαφή ενώ ο Σάκης Κατσούλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιες δυσκολίες στο αγώνισμα που σίγουρα θα σοκάρουν τους θαυμαστές του.

 

Στο συμβούλιο του Survivor All Star θα δούμε νέες εντάσεις και οι παίκτες θέλουν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο πρόσωπο που θα βρεθεί στον τάκο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακούσουμε πολλά για μια ακόμη φορά και οι παίκτες έχουν δείξει πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν ριάλιτι!

Tσέκαρε και αυτά: