Survivor All Star

Η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Survivor All Star αλλά η απορία όλων είναι αν τελικά θα συμμετάσχει ο Άρης Σοϊλέδης στο ριάλιτι επιβίωσης ή αν θα επιλέξει να μείνει στη μαμά πατρίδα όπου και θα κάνει διάφορα πράγματα με τη σύντροφο του, Μαρία Αντώνη.

Ο ποδοσφαιριστής και παραλίγο νικητής του τελευταίο κύκλου του ριάλιτι που προβάλλει ο σκάιπ, έδωσε το παρών σε εκδήλωση έχοντας στο πλευρό του, την μέλλουσα σύζυγο του και αποκάλυψε τον “κανόνα” που θα τον οδηγήσει στο Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως όποια απόφαση και να παρθεί, θα είναι από κοινού με τη σύντροφο του γιατί έτσι λειτουργούν σαν ζευγάρι.

“Δεν εξαρτάται μόνο από την Μαρία το αν θα πάω;. Δεν έχει αν θέλει ή αν δεν θέλει. Οι αποφάσεις είναι κοινές, μαζί τα συζητάμε και μαζί αποφασίζουμε. Δεν είναι τι θα πει η Μαρία ή ο Άρης. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και αν είναι όλα θετικά, θα πάω, αλλιώς δεν θα πάω”, είπε ο ποδοσφαιριστής.

Επομένως, ο πρώην παίκτης του Survivor μας δίνει να καταλάβουμε πώς έχει έναν απαράβατο κανόνα τον οποίο δεν πρόκειται να σπάσει και δεν είναι άλλος από τη συννενόηση με τη σύντροφο τους καθώς θέλει να διασφαλιστεί το συμφέρον και των δυο.

Τσέκαρε και αυτά :

Αντύπας : Η εμφάνιση στο “Σπίτι με το Mega”

Jason Momoa : Γδύθηκε στην εκπομπή του Κίμελ