Survivor All Star

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι, όπως όλα δείχνουν, θέλει να φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Survivor All Star και πολλοί είναι οι παίκτες προηγούμενων κύκλων που έχουν κάνει τα πρώτα ραντεβού με την παραγωγή!

Αλλά ο Τούρκος παραγωγός θέλει οπωσδήποτε ένα πρόσωπο! Και αυτό δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο.

Ο αγαπημένος Ντάνος μίλησε στην τελευταία εκπομπή “Όλα Γκουντ” και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα τα οποία αφορούν στις φήμες που ακούγονται και τον θέλουν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

O Ντάνος μιλώντας στην εκπομπή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το Survivor All Star λέγοντας :

“Ακούω και διαβάζω διάφορα, δεν έχω καμία εικόνα, τίποτα, γιατί δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Το βλέπω λίγο δύσκολο. Δεν είναι μόνο οι δουλειές που έχω, είναι και ο “Φύλακας Άγγελος” και είναι πολύ ιδιαίτερος σκοπός. Έχουν πει τι είναι το All Star; Μπορεί και να μην είναι έτσι όπως νομίζουμε τα πράγματα. Βλέπω πολλά που γράφονται και πολλά είναι αναληθώ. Δε νομίζω πως είναι All Star. Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι”.

Πάντως, είπε πως θα το σκεφτόταν αν και θα δυσκολευόταν και αν καταφέρει η παραγωγή να τον πείσει θα είναι τεράστια επιτυχία, αφού ο κόσμος θέλει να τον δει ξανά στα αγωνίσματα!

Τσέκαρε και αυτό : Jeremy Scott : 24 ώρες με τον σχεδιαστή μόδας