Survivor All Star

Το Survivor All Star είναι αναμφισβήτητα το παιχνίδι των ανατροπών καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια μας! Έρωτες, προδοσίες, πισώπλατα μαχαιρώματα, αλήθειες και άλλα πολλά! Όμως, αυτό που πάντα απασχολεί τον κόσμο είναι οι αποχωρήσεις και τα spoilers που βγαίνουν πριν από αυτές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

O Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς πειρατής, μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι αλλά ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει σε αυτό και σκέφτεται πολλά πράγματα τα οποία συμβαίνουν με ένα διαφορετικό τρόπο!

Σε ένα νέο post που έκανε σε story στο Ιnstagram φαίνεται πως έχει κάποιες απορίες σχετικά με τα spoilers που κυκλοφορούν διότι δεν μπορεί να καταλάβει πως κυκλοφορουν τα ονόματα όσων αποχωρούν χωρίς καν να έχει γυριστεί το συμβούλιο!

“Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλαος), όταν ΜΟΝΟ 3 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 δίνει σπόιλερ πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης; Για μια ακόμη φορά το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι . Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη δεν μπορεί ας φύγει;!”, έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor All Star. 

H ανάρτηση φέρεται να έχει μια ειρωνική διάθεση και είναι ξεκάθαρα ένα “καρφί” προς την παραγωγή!

Τσέκαρε και αυτά: