Survivor All Star

Προς Survivor All Star μεριά κινούνται ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικολέττα Μακρίδη, καθώς οι κάμερες τους απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο στίβο μάχης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι δυο νέοι παίκτες που εισβάλλουν στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως είναι πολύ καλά και έτοιμοι για να ζήσουν την μεγάλη εμπειρία που προσφέρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ομάδα η οποία θα του καοδεχτεί! Και εδώ έχουμε την ανατροπή!

Οι δυο παίκτες αναμένεται να είναι το “έπαθλο” που θα κερδίσει η μια εκ των δυο ομάδων στο αγώνισμα της Κυριακής και όποιος κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα από τα δυο πρόσωπα έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του και να παίζουν ακόμη περισσότερες νίκες!

Προς το παρόν αυτή η συνθήκη παραμένει ως “σενάριο” σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη ο οποίο μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο διότι θέλουν να υπάρχουν ανατροπές στο παιχνίδι!

O Γιώργος Πιλίδης θεωρείται μια μεγάλη δύναμη και η εισβολή του στο Survivor All Star δείχνει πως είναι έτοιμος να πιάσει τα πράγματα από εκεί που τα άφησε διότι είχε φύγει από το παιχνίδι ενώ ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί!

 

Τσέκαρε και αυτά: