Survivor All Star

To Survivor All Star είναι το ριάλιτι το οποίο αναμένεται να προκαλέσει χαμό στα social media μόλις ξεκινήσει και όλος ο μιντιακός κόσμος ασχολείται με τους πιθανούς παίκτες που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και αν τελικά θα δούμε τον Ντάνο και τον Τριαντάφυλλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλοί είναι οι πρώην παίκτες που έχουν περάσει από τα εργομετρικά τεστ και έφτασαν στο στάδιο να κάνουν εξετάσεις για να γνωρίζει η παραγωγή ότι είναι καλά στην υγεία τους, αλλά δυο είναι τα πρόσωπα που απασχολούν! Λίγο άδικο, θα πούμε εμείς αλλά οκ!

Σε άλλα νέα, λοιπόν, το ραντεβού του Τριαντάφυλλου με την Ατζούν Μίντια, πραγματοποιήθηκε και παρόλο που είδαμε τον τραγουδιστή να μπαίνει με διάθεση, κατά την έξοδο του δήλωσε κουρασμένος και πώς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μάλιστα, στο πλευρό του ήταν και ο δικηγόρος του ο οποίος είχε πολλά να πει περί τηλεθέασης! Σαν μάνατζερ ένα πράγμα!

Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από το ραντεβού που έκανε ο καλλιτέχνης για το Survivor All Star,  και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε στην εκπομπή “Γεια σου” πώς ο καλλιτέχνης ζήτησε παραπάνω χρήματα και είχε πολύ συγκεκριμένα επιχειρήματα τα οποία θα τον βοηθούσαν να πετύχει τους σκοπούς του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Τριαντάφυλλος είπε στην παραγωγή πώς όταν βρέθηκε στο Survivor είχε βγει 10 φορές υποψήφιος και ο κόσμος τον ψήφισε για να παραμείνει! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει πολλά έσοδα από τα τηλεφωνήματα. Επίσης, πιστεύει πως είναι ένας παίκτης που θα γίνει viral και πως θα προκαλέσει έντονα το ενδιαφέρον του κοινού.

Και άλλοι παίκτες έχουν ζητήσει περισσότερα χρήματα – από τα 5.000 ευρώ – αλλά η παραγωγή φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να αυξήσει τα ποσά.

Τσέκαρε και αυτά :

Μαγαζιά Αθήνα : Που μπορείς να “βγάλεις” τα νεύρα σου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση : Πώς να στολίσεις το τραπέζι