Survivor All Star

Tα πρώτα trailer για το Survivor All Star και οι παίκτες έχουν ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζονται για το ραντεβού που θα κάνουν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί καθώς έρχεται στην Ελλάδα για τις τελικές λεπτομέρειες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε να κάνει ανατροπές στο φετινό παιχνίδι και θα δώσει στους παίκτες ένα πρωτοφανές έπαθλο, αφού θα μπορούν κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα να βρεθούν στον Άγιο Δομήνικο και να δουν από κοντά για να αγκαλιαστούν και να τα πουν μαζί τους.

Η συνάντηση από κοντά σίγουρα θα έχει μεγάλη συναισθηματική φόρτισε και η παραγωγή ποντάρει σε αυτό διότι, το κλάμα” πουλάει  βρε παιδιά πώς να το κάνουμε!

Η παραγωγή του Survivor All Star έχει επικοινωνήσει με τους παίκτες έτσι ώστε να τους δώσουν ονόματα και τους είπε πώς πρέπει να ενημερώσουν με τα ονόματα των φίλων, των συγγενών και των συντρόφων που θέλουν να δουν!

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” έγινε γνωστό πώς οι παίκτες πρέπει να δώσουν άμεσα τα ονόματα έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένα γιατί θα κληθούν να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι!

Τσέκαρε και αυτά:

Αντόνιο Παντσέρι : Το βιογραφικό του και όσα πρέπει να ξέρεις

Τουαλέτα : Παρουσιάστηκε η λεκάνη του μέλλοντος