Survivor All Star

Το Survivor All Star θα γίνει και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο! Αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη, επίσημα, ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα περάσουν το κατώφλι της πύλης του αεροδρομίου για να μπουν στο αεροπλάνο και να μεταφερθούν στις παραλίες του Αγίου Δομηνίκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν περάσει από το γραφείο του Ατζούν, έχουν γίνει αμέτρητες δηλώσεις και προς το παρόν έχουμε καταλάβει πώς όλοι θέλουν να μπουν αλλά ο χώρος είναι περιορισμένος! Για αυτό το λόγο γίνονται και τα εργομετρικά τεστ!

Ωστόσο, ένα είναι το “θρίλερ’ που εξελίσσεται σε παρωδία και δεν είναι άλλο από το “φαινόμενο” και ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Ντάνος.

Η εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Πρωινό μας” επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του, και θα μπορούσε κανείς να πει πως από τη στιγμή που μια εκπομπή που προβάλλεται στο κανάλι όπου θα παίξει το ριάλιτι, λέει πως είναι σίγουρο ότι θα μπει στο παιχνίδι, είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο!

Από την άλλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει διαψεύσει πάρα πολλές ότι θα μπει στο Survivor All Star και πως δε θέλει να αφήσει καμία επαγγελματική το υποχρέωση στον “αέρα”.

Όλες οι εκπομπές κάνουν λόγο για μια πιθανή ενσωμάτωση του Ντάνου στο παιχνίδι, αλλά ο ίδιος έχει παρουσιαστεί “κάθετος” στις απόψεις του και πως δε θα μπορέσει να βρεθεί στις παραλίες για να κάνει όλα όσα προστάζει το ριάλιτι.

Ο κόσμος σίγουρα θέλει να τον δει να πρωταγωνιστεί στο νέο ριάλιτι αλλά ο ίδιος δε φαίνεται να έχει διάθεση! Εκτός, και αν η παραγωγή έχει “χτυπήσει” τις ευαίσθητες χορδές του ηθοποιού και επιχειρηματία, και του δώσει πράγματα τα οποία αφορούν στις κοινωνικές του δράσεις μιας και τις στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί!

Πάντως, το ζήτημα έχει κουράσει και καλό θα ήταν να υπάρξει μια τοποθέτηση!

Τσέκαρε και αυτά :

Σασμός spoiler : Το sneak preview της Πέμπτης 1/12

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας