Survivor All Star

“Kόλαση” το Survivor All Star, παιδιά και η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του επεισοδίου της Κυριακής 22/1 και οι εικόνες είναι απλά σοκαριστικές καθώς δυο πρόσωπα μπαίνουν στη ζούγκλα και κάνουν ζουζουνιές.

Ο Μάριος Πρίαμος είναι ο παίκτης που εξαφανίζεται από την καλύβα των Κόκκινων με σκοπό να κάνει συναντήσεις με ένα πρόσωπο με το οποίο έχει έρθει κοντά! Και το πρόσωπο αυτό είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια καλύβα μέσα στη ζούγκλα και όπως φαίνεται από το trailer που δημοσιεύτηκε από τον ΣΚΑΙ, οι δυο τους ανταλλάζουν “καυτά” φιλιά τα οποία δεν θα αρέσουν σε ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι δυο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο και θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις καθώς εξαφανίστηκαν από την καλύβα.

Σε άλλα νέα τρεις νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι και ξέρουμε ήδη πως στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθούν οι Γιώργος Κόρομι, Κρις Σταμούλη και Ρία Κολοβού.

Στο συμβούλιο του Survivor All Star θα γίνει πανικός καθώς οι παίκτες θα πάθουν σοκ με όσα θα ακούσουν και ο Γιώργος Λιανός θα είναι αμείλικτος.

Τσέκαρε και αυτά: