Survivor All Star

Tο Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή 29/1 με νέο επεισόδιο και αναμένεται να ακούσουμε όλα τα καυτά κουτσομπολιά που σημειώνονται στην καλύβα καθώς η αποχώρηση της Καρολίνας έχει φέρει αναστάτωση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νέο επεισόδιο έρχεται με… κουτσομπολιό καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που συζητούν τις εξελίξεις και στην ομάδα των Μπλε ακούγονται πολλά. Μάλιστα, η Aφροδίτη Σκαφίδα μιλώντας στην προσωπική της συνέντευξη αναφέρει πως η Καρολίνα Καλύβα με κλάματα αλλά ο Μάριος Πρίαμος δε συγκινήθηκε καθόλου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου αναφέρει ενώ μιλά κάποια από τα μέλη της ομάδας, πως ήξερε πως η Καρολίνα έχει σχέση στην Ελλάδα και αμέσως παρενέβη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντας πως δεν πρέπει να νοιάζει κανέναν τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή.

Σε άλλα  νέα, οι παίκτες μπαίνουν στον στίβο μάχης για να κερδίσουν φαγητό ενώ στο συμβούλιο του Survivor All Star θα δούμε τον Σπύρο Μαρτίκα να κατηγορεί τον Ηλία Γκότση πως επιλέγει αδύναμους παίκτες όπως είναι  ο ίδιος και ο Κώστας Παπαδόπουλος, για να μπορεί να κερδίζει πιο εύκολα!

Τσέκαρε το βίντεο εδώ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει ένας ακόμη χαμούλης!

Tσέκαρε και αυτά: