Survivor All Star

Χαμό προκάλεσε στο Twitter η εμφάνιση του trailer για το Survivor All Star και ο κόσμος προβληματίστηκε έντονα με τα πλάνα που φάνηκαν από προηγούμενα επεισόδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To trailer που δημιούργησε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, έχει γίνει ήδη viral και έχει αναρτηθεί σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο, με τον κόσμο να σχολιάζει τα πρόσωπα που βλέπει να εμφανίζονται.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Γεια σου”, τα πρόσωπα που εμφανίζονται δεν είναι απαραίτητα και τα πρόσωπα που θα δούμε στο παιχνίδι και πρόκειται για highlight στιγμές. Eπειδή εμφανίστηκαν διάφορα πρόσωπα στο trailer, δε σημαίνει πως θα τους δούμε να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Στο trailer βλέπουμε τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος δεν έχει δεχτεί πρόταση από την παραγωγή, τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έχει πολλάκις πώς δίνει μόνο ένα 10% για να μπει και τον James Καφετζή ο οποίος είχε θέματα με την παραγωγή στο παρελθόν και δεν είχε δεχτεί κάποια πρόταση, όπως είχε πει!

Η παραγωγή χρησιμοποίησε με πολύ έξυπνο τρόπο τα πλάνα στα trailer για το Survivor All Star καθώς παρουσίασε πρόσωπα τα οποία ήταν πολύ αγαπητά στον κόσμο!

Tα επόμενα βήματα της παραγωγής είναι πολύ συγκεκριμένα και ετοιμάζονται τα trailers των παικτών τα οποία θα είναι κινηματογραφικά και όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, στην εκπομπή “Γεια σου”, ο Στάθης Σχίζας θα εμφανιστεί παίζοντας μποξ!

Τσέκαρε και αυτά :

Ιδέες για μανικιούρ : Τι έκανε η Hailey για τα Χριστούγεννα

Προγούλι : Η τεχνική για να το “εξαφανίσεις”