Survivor Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό X-Factor, και τώρα βάζει πλώρη για τη διεκδίκηση του επάθλου του Survivor.

Υπάρχουν, όμως, αρκετά πραγματάκια που δε γνωρίζαμε για την τραγουδίστρια!

Προτού, όμως, αναφερθούμε σε αυτά, ας θυμηθούμε την audition της στο X-Factor:

Ας ξεκινήσουμε!


Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Η παίκτρια είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και πέρα από τη μουσική της πορεία στο X-Factor, έχει συνεργαστεί κατά παρελθόν με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.


Επιπροσθέτως, στο ενεργητικό της μετρά αρκετά επιτυχημένα τραγούδια, βίντεο κλιπ, όπως και άλμπουμ!


Survivor Ελευθερία Ελευθερίου: Μεγάλη στιγμή στη μουσική της καριέρα ήταν η συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision το 2012, όπου και εκπροσώπησε την Ελλάδα. Η Ελευθερία Ελευθερίου ερμήνευσε το τραγούδι “Aphrodisiac”, κατάφερε να μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό με την ομορφιά και τη φρεσκάδα της, αλλά το τραγούδι τερμάτισε στην 17η θέση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου απολαμβάνει να χορεύει, αγαπά τη γυμναστική και λατρεύει να ζωγραφίζει. Το δυνατό στοιχείο επάνω της είναι το χαμόγελό της και αυτό που δεν της αρέσει καθόλου είναι η ήττα.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να αποδείξει τόσο στους συμπαίκτες της, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό ότι είναι μάχιμη και δυναμική, αλλά κι ότι θα φτάσει όσο πιο μακρυά γίνεται.