Survivor φαβορί

Survivor φαβορί: Όλοι έχουμε στα μυαλό μας κάποια πρόσωπα τα οποία θέλουμε να δούμε στον τελικό και η Κάτια Ταραμπάνκο κάνει τις δικές της προβλέψεις αφού έζησε κάποιες στιγμές στο reality επιβίωσης έτσι ώστε να μπορεί να κρίνει.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, από την αρχή του Survivor ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί και είχε καταφέρει να κάνει και πολύ κόσμο να σταθεί το πλευρό της και να την υποστηρίξει! Αλλά ένα πρόβλημα υγείας, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο reality.

Το μοντέλο έχει βγει πλέον από το παιχνίδι και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί δημοσιογράφοι θέλουν να της πάρουν συνέντευξη και να τη ρωτήσουν για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Και εκείνη μιλάει πολύ ευχάριστα.

Σε πρόσφατη συνεντευξη της στη Νιόβη Καραπιπέρη και το περιοδικό «7 Μέρες Tv», μίλησε για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην ερώτηση για τα φαβορί που προβλέπει ότι θα φτάσουν τελικό.

Survivor φαβορί – Η Κάτια Ταραμπάνκο προβλέπει πως τρία θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα φτάσουν τελικό και δεν είναι άλλοι από τους Κοψιδά, Σοφία Μαργαρίτη και James Καφετζή. Μάλιστα ανέφερε πως δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιον από τους καινούργιους παίκτες να φτάνουν τελικό.

Λέτε να πέσει μέσα το μοντέλο; Πάντως οι στοιχηματικες δίνουν ως φαβορί για τελικό τον Γιώργο Κόρομι ενώ βλέπουμε και τον James Καφετζή να ανεβαίνει σημαντικά στην κατάταξη καθώς είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κοινού!

Δεν αποκλείεται τίποτα σε στο Survivor 2021 μιας και οι ανατροπές είναι πολλές!

Τσέκαρε και αυτό: MasterChef 5: Βρέθηκε ο «Παναγιώτης Βασιλάκος» του reality μαγειρικής