Survivor

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor και ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός ο οποίος σήκωσε το τρόπαιο έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

 

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι πίστευαν πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι εκείνος ο οποίος θα καταφέρει να πάρει το ποσό των 100.000 ευρώ και πως θα είναι ο παίκτης που θα σηκώσει το έπαθλο! Αλλά το ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών και ο συμπαίκτης του κατάφερε να τα πάρει όλα.

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ένας παίκτης ο οποίος είχε καταφέρει να δείξει πολλά αγωνιστικά αλλά στην καλύβα είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με συμπαίκτες του ενώ είχαν ακουστεί πολλά σχετικά με τη χρήση που θα έκανε αν κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο!

Γιατί δεν κέρδισε ο ποδοσφαιριστής;

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης και εμείς μπορούμε να σκεφτούμε σίγουρα δυο οι οποίο βγάζουν “μάτι”.

#1. Η Μαρία Αντωνά

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή ήταν ένα πρόσωπο το οποίο τον στήριζε από την πρώτη μέρα αλλά οι δηλώσεις για τα χρηματικό έπαθλο δε βοήθησαν. Όταν η σύντροφος του είπε πως αν κερδίσει ο Άρης τότε ποσό των χρημάτων θα πάει στο γάμο τους αλλά και για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, ο κόσμος των social media “τσίνισε”. Και ενδεχομένως δεν ήθελαν να ακούσουν κάτι τέτοιο.

#2. Η στήριξη των Survivors στον Σχίζα

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο παίκτης που δέχτηκε τεράσται στήριξη από τους συμπαίκτες του και πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν από τον κόσμο να τον ψηφίσουν για τη νίκη! Μην ξεχνάτε πως ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν αυτός που αποκάλυψε πως ο Στάθης θα χάριζε ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα του Survivor στα παιδιά με καρκίνο! Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε σταματούσε να τον στηρίζει επίσης.

Όπως και να έχει, έχουμε νικητή και αναμένουμε το Survivor ALL STAR!

 

Τσέκαρε και αυτό : Κιάνου Ριβς : Η viral στιγμή σε αεροδρόμιο