Survivor

Survivor : Οι απορίες που έχει όλος ο κόσμος για τα σκηνικά που σημειώνονται στον Άγιο Δομίνικο και αφορούν στις επικοινωνίες που έχουν οι παίκτες με Ελλάδα αλλά και στο γεγονός πως κάποιοι δεν έχουν χάσει πολλά κιλά, είναι πολλές.

Κάποιοι παίκτες επικοινώνησαν με την Ελλάδα και “έφαγαν” ποινή – Άρης Σοϊλέδης και Τάλα – αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι οι μόνοι!

Η παραγωγή του Survivor είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Και καθημερινά οι παίκτες και τα πρόσωπα της παραγωγής έχουν επαφή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φιλίες ενώ κάποιοι στεναχωριούνται για την κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες και προσπαθούν να τους βοηθήσουν. Έτσι, τους αναφέρουν “απέξω, απέξω” κάποια σκηνικά στην Ελλάδα ή τους μιλάνε για τα δικά τους πρόσωπα με τα οποία έχουν οι ίδιοι έχουν επαφή!

Επομένως, οι ίδιοι παίκτες δεν έχουν κινητά στα χέρια τους αλλά υπάρχουν άτομα της παραγωγής τα οποία μεταφέρουν νεάκια αλλά πολύ απλά πράγματα! Του τύπου “Είναι όλοι καλά, μην ανησυχείς”, “Σου στέλνει χαιρετίσματα ο τάδε και σε βλέπει”. Αυτά λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες και δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά!

Είναι απόλυτα ανθρώπινο και φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει, καθώς οι κανόνες απαιτούν από τους παίκτες να μην πιάνουν οι ίδιοι κινητά στα χέρια τους χωρίς να υπάρχει κάποιο έπαθλο επικοινωνίας!

Αυτά για τώρα!

Τσέκαρε και αυτό : Βρισηίδα Ανδριώτου : Τα υγιεινά της pancakes