Survivor

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπορεί να χαρίζει έπαθλα τα οποία θα ζήλευε ο καθένας από εμάς, αλλά όταν πρόκειται για κανόνες και σωστή συμπεριφορά στο Survivor, δεν παίζει!

Ο Τούρκος παραγωγός είναι πολύ ξεκάθαρος στους παίκτες που κανονίζει να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και κάθε συμβόλαιο έχει συγκεκριμένες ρήτρες τις οποίες προσαρμόζουν οι παίκτες στα δικά τους δεδομένα, εφόσον μπορούν και θέλουν.

Αυτό που δε διαπραγματεύεται με τίποτα ο Τούρκος παραγωγός είναι οι κανόνες του Survivor! Και πολλές φορές έχουμε δει την παραγωγή να επιβάλλει ποινές σε παίκτες οι οποίοι προσπάθησαν να το παίξουν “έξυπνοι”.

Έτσι, λοιπόν, η παραγωγή του ριάλιτι, έψαξε και βρήκε τη νέα ατασθαλία που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ και το “δικαστήριο” αποφανθεί πως στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσουν οι Μπλε, δε θα μπορέσουν αν συμμετάσχουν.

Οι δυο παίκτες όπως ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με Ελλάδα και η πονηρή παραγωγή τους ανακάλυψε! Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να πέσει ποινή!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν κάνει σκόντο σε αυτά!

Τσέκαρε το βίντεο :

Τσέκαρε και αυτό : Ζυγός Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022