Survivor Κάτια

Survivor Κάτια: Το γνωστό μοντέλο και πρώην νικήτρια του Greece’s Next Top Model, Κάτια Ταραμπάνκο, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης για λόγους υγείας.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Κάτια Ταραμπάνκο παρέθεσε τις πρώτες της δηλώσεις από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αποκαλύψει και κάποια πράγματα που ο κόσμος δε γνώριζε και σίγουρα έκαναν αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε πως είναι καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το κορμί της την εγκατέλειψε, καθώς έχασε αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, ανάφερε ότι το λάθος που έκανε ήταν που έδωσε το 100% του εαυτού τους από την αρχή και έτσι έφυγε η ενέργειά της πολύ γρήγορα.

(Survivor Κάτια)

Επιπροσθέτως, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος για εκείνη. Ειδικότερα, δήλωσε ότι θα ήθελε να βρεθεί με τον σχεδιαστή εκτός παιχνιδιού και να τον ρωτήσει γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίους χαρακτηρισμούς για εκείνη, ενώ καλά καλά τη γνωρίζει πολύ λίγο καιρό.

Ακόμη, έκανε και μια δήλωση – βόμβα, αφού μίλησε για ένα μεσημέρι που έφαγε μαζί με τον τραγουδιστή Πάνο Καλλίδη το “κλεμμένο” ρύζι. Μάλιστα, της ζήτησε ο ίδιος να το μαγειρέψει για να φάνε.

Τέλος, επισήμανε ότι θα της λείψουν πολύ οι καρύδες και οι αγώνες στίβου. Από την άλλη πλευρά, συγκινήθηκε όταν αποκάλυψε ότι της λείπουν οι άνθρωποί της εκτός παιχνιδιού και κυρίως η μητέρα της.