SURVIVOR Κάτια

Survivor Κάτια: Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model στο κανάλι του Star, στον οποίο κι ανακηρύχθηκε μια από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού.

Η Κάτια δήλωσε συμμετοχή και στο Survivor για να παλέψει και να νικήσει και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που δε γνωρίζουμε για την Κάτια Ταραμπάνκο!

Προτού, όμως, αναφερθούμε σε όσα δεν ξέρουμε για την παίκτρια, ας θυμηθούμε την audition της στο Greece’s Next Top Model:

Aς ξεκινήσουμε!

Survivor Κάτια: Η 24χρονη παίκτρια κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας, αγαπά τον αθλητισμό και τα extreme sports και μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να σηκώσει το έπαθλο… ΜΟΝΗ ΤΗΣ!


Μπορεί να συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ” του ANT1, αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή στο πιο γνωστό ριάλιτι μόδας.


Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στις auditions του Greece’s Next Top Model μετά από παρότρυνση του Δημήτρη Σκουλού, κι όχι μόνο κατάφερε να μπει στο σπίτι, αλλά και να κερδίσει στον μεγάλο τελικό το συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων “Place Models”.


Πριν από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, η Κάτια ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο του modelling στα 16 της. Μάλιστα, έχει περπατήσει στην πασαρέλα μεγάλων σχεδιαστών μόδας, ενώ κατά το παρελθόν έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικές καμπάνιες τόσο σε Ελλάδα κι Αίγυπτο, όσο κι Ινδία.


Τέλος, η παίκτρια άφησε πίσω της τα πάντα κι αποφάσισε να λάβει μέρος στο Survivor ώστε να ξεφύγει από το “comfort zone” και να δείξει πόσο μπορεί να παλέψει.