Survivor 2021

H επέλαση πολλών realities shows τις επόμενες εβδομάδες έχει θορυβήσει τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ οι οποίοι έχουν βάλει ήδη μπροστά τις μηχανές για να καταστρώσουν ένα σχέδιο σχετικά με το Survivor και πώς μπορούν να αντικρούσουν τον ανταγωνισμό.

Η πρώτη σκέψη στο κανάλι του Φαλήρου είναι τι θα κάνει το Master Chef, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ξεκινάει στις 25 Φεβρουαρίου.

Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος του ΣΚΑΙ, αφού το Master Chef με τρίωρα επεισόδια από Δευτέρα έως και Τετάρτη είναι μία δοκιμασμένη και άκρως επιτυχημένη συνταγή που δεν αφήνει εύκολα τον ανταγωνισμό να παίρνει κεφάλι.

Την ίδια ώρα με λιγότερο φόβο αλλά με σαφές άγχος αντιμετωπίζουν και τα άλλα realities όπως το Battle of the couples που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα στον Alpha και θα διεκδικήσει και εκείνο μερίδιο στην τηλεθέαση.

Στόχος λοιπόν είναι το Survivor να έχει καμία απώλεια ή έστω να περιοριστούν στο ελάχιστο οι απώλειες στην τηλεθέαση και για αυτό έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν μέτρα,

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΣΚΑΙ έχει πέσει ήδη στο τραπέζι το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι ημέρες προβολής του Survivor και ένα από τα σενάρια είναι να προβάλλεται και κάθε Πέμπτη.

Την ίδια στιγμή έχουν ήδη ξεκινήσει για τον Άγιο Δομίνικο για να ενταχθούν στο Survivor και άλλοι παίκτες που θα ενισχύσουν είτε τους Μαχητές είτε τους Διάσημους και να αναζωπυρώνεται έτσι διαρκώς το ενδιαφέρον.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ημέρες να δούμε και ανταλλαγές πληθυσμών μεταξύ Διασήμων και Μαχητών, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει ρήξεις και φυσικά να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.