Survivor

Το Survivor είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και όλοι οι παίκτες οι οποίοι πέρασαν από τον Άγιο Δομίνικο, έχουν να μοιραστούν πολλές ιστορίες αλλά και να αναφερθούν σε περιστατικά τα οποία ενδεχομένως να έδειξαν στον κόσμο κάποια πράγματα τα οποία προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ένας από τους παίκτες που κατάφερε να προκαλέσει τεράστιο κύμα οργής στον κόσμο των social media ήταν ο τραγουδιστής αγαπημένων επιτυχιών, Βαλάντης, ο οποίος “δίκασε” με τον δικό του τρόπο την παραγωγή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis official (@valadis_avg)

Όλοι θυμόμαστε το περιστατικό όπου ο τραγουδιστής είπε μια ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία θεωρήθηκε τελείως ανάρμοστη και μίλησε για εκείνη τη στιγμή στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” του OPEN.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε χαρακτηριστικά για την παραγωγή και το μοντάζ που γίνεται :

“Διαφωνώ πάρα πολύ με το μοντάζ και την παραγωγή, μέχρι που και επικοινώνησα μαζί τους. Δεν φαινόταν ποτέ ο λόγος που έφτανα εκτός ορίων. Είμαι τόσο δίκαιος άνθρωπος που για να φτάσω σε σημείο να φωνάζω, πάει να πει ότι κάτι το δημιούργησε. Δεν είμαι τρελός.

Όσοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και πώς μπορώ να αρχίσω να εξάπτομαι, γνωρίζουν ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Ακόμα και το συμβούλιο με την Ευριδίκη ήταν μονταρισμένο, ήταν σε διάλειμμα αυτό που έγινε”.

 

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα :

Τσέκαρε και αυτό : Συμβουλές ομορφιάς : Το lip scrub της Kourtney Kardashian