Survivor

Με βαριά φωνή και με μεγάλη στεναχώρια, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε στους Τούρκους παίκτες του Survivor πως ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε την χώρα τους και πως οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.000.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα βίντεο από τη στιγμή της ανακοίνωσης έχει γίνει viral και βλέπουμε τους παίκτες να κοιτούν αποσβολωμένοι τον Τούρκο παραγωγό και παρουσιαστή, και κάποιοι λυγίζουν με όλα όσα μαθαίνουν.

O Aτζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο σεισμός χτύπησε το Καχραμάνμαρας και πως έχει ήδη επικοινωνήσει η παραγωγή με τις οικογένειες τους και πως δεν υπάρχουν απώλειες που να αφορούν τα δικά τους πρόσωπα.

Ο τούρκος παραγωγός τους είπε πως θα του πάνε σπίτι τους και πως είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τη χώρα καθώς οι νεκροί είναι χιλιάδες . Δεν ήθελε να μιλήσει πολύ και πλέον οι Τούρκοι παίκτες του Survivor επιστρέφουν στα σπίτια τους με σκοπό να βοηθήσουν και εκείνοι από τη δική τους πλευρά τη χώρα τους η οποία “ματώνει” αυτή την περίοδο!

 

Στην Τουρκία συνεχίζονται οι προσπάθειες για να σωθούν στα πόδια τους χιλιάδες οικογένειες οι οποίες έχασαν όλη τους την περιουσία μέσα σε λίγα λεπτά και όλοι ελπίζουν να μη σημειωθούν νέοι μετασεισμοί!

Τσέκαρε και αυτά: