Survivor Πάνος Καλίδης

Survivor Πάνος Καλίδης: Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς στη χώρα μας και μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να παλέψει και να νικήσει.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που δε γνωρίζουμε για τον γνωστό Έλληνα τραγουδιστή!

Προτού αναφερθούμε σε αυτά, ας θυμηθούμε κάποιες από τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες του:

Ας ξεκινήσουμε!

Survivor Πάνος Καλίδης: Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1978 στη Νέα Σεβάστεια της Δράμας, και στα 43 του αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και να κερδίσει.


Από πάρα πολύ μικρή ηλικία, κατάλαβε ότι του αρέσει η μουσική, καθώς τραγουδούσε παραδοσιακά και ποντιακά κομμάτια. Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης έπαιζε και ποντιακή λύρα.


Ο 43χρονος Έλληνας τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του τραγουδώντας σε μαγαζιά της Βορείου Ελλάδος και με τα χρόνια αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς ερμηνευτές και καλλιτέχνες της νέας γενιάς.


Ο Πάνος Καλίδης κατάλαβε από νωρίς την κλίση στη μουσική και σε αρκετές δηλώσεις του έχει αναφέρει ότι δεν βρίσκει πλέον λόγο να τελειώσει το γυμνάσιο και το λύκειο.


Τέλος, είναι παντρεμένος με την Λεάννα Μάρκογλου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Ο Πάνος Καλίδης αγαπά πολύ την οικογένειά του και προσπαθεί να βρίσκει πάντα περισσότερο χρόνο για να περνάει μαζί της.

Διάβασε και αυτό: 4+1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον «Μαχητή» δικηγόρο του Survivor! (pics)