Survivor

Οι παίκτες του Survivor, παρά το γεγονός πως είναι εξαντλημένοι, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να είναι πρώτοι στα αγωνίσματα και τους βλέπουμε να σκαρφαλώνουν, να πετούν σακουλάκια, να κολυμπούν σαν δελφίνια και να επιδεικνύουν τεράστιες αντοχές. Και πρέπει να ομολογήσουμε πως είναι εντυπωσιακά αυτά που κάνουν, καθώς δεν ξέρουμε αν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε εμείς αυτά.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 23/2 αναμένεται να δούμε πολλά και θαυμαστά αφού η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει στην καλύβα των “Διάσημων”ενώ και οι Μπλε είναι συντετριμμένοι που δεν κατάφεραν αν κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ωστόσο, οι παίκτες θα μπουν ξανά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και τα “στοιχήματα”  είναι πολλά σχετικά με την μάδα που θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη και να φάει!

Αλλά τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα σε ένα πράγμα! Την αποχώρηση! Και οι Κόκκινοι θα βρεθούν στο συμβούλιο να περιμένουν να ακούσουν τη μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει ο Γιώργος Λιανός!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, ο Σάκης Αρσενίου θα είναι το πρόσωπο που θα αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα με μια βαλίτσα γεμάτη καρύδες! Και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχει πολλά να πει, όπως και οι άλλοι παίκτες!