Survivor

Συνεχίζονται οι δυσκολίες στο Survivor και οι παίκτες των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης που βλέπουμε μέσω του ΣΚΑΙ, έχουν βρεθεί απέναντι σε καταστάσεις τις οποίες ίσως να μην περίμεναν να ζήσουν!

Λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι “Μαχητές” και οι “Διάσημοι”, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε στους Μαχητές πως ίσως να δουν το γεγονός πως όσο τρώνε τόσο περισσότερο θέλει μετά το στομάχι τους τροφή! Και η συγκεκριμένη ατάκα φάνηκε να εκνεύρισε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως είπε τέτοιο πράγμα η ηθοποιός σε άτομα τα οποία έχουν να φάνε πολύ καιρό!

Μάλιστα, ο παίκτης δε δίστασε να τα “βάλει” στην προσωπική του συνέντευξη με τον Άρη Σοϊλέδη καθώς δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός πως τον ειρωνευόταν όταν τον αποκαλούσαν “Στεφ Κάρει”.

Στο νέο trailer που κυκλοφορεί, ένα πράγμα συγκλονίζει! Και δεν είναι άλλο από τον σοκαριστικό τραυματισμό που θα έχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία φαίνεται να “γυρνά” το γόνατο της κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος στο Survivor! Οι συμπαίκτες της είναι σκασμένοι ενώ και οι Διάσημοι σοκάρονται με αυτό που της συνέβη! Η ίδια σφαδάζει από τους πόνους και κάπως έτσι η ομάδα των Μαχητών αποδυναμώνεται!

Τσέκαρε το trailer :

Έχουμε πολλά να δούμε!