Survivor

Το Survivor επιστρέφει το Σάββατο 12/2 και αναμένεται να δούμε ένα καταιγιστικό επεισόδιο το οποίο θα προκαλέσει τρομερό ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό καθώς μινό καθώς μπαίνει στο παιχνίδι η Κάτια Ταραμπάνκο αλλά έχουμε και άλλα νέα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον σοκαριστικό της τραυματισμό, παθαίνει κάτι και κάνει μια “έκρηξη” στην καλύβα των “Μαχητών” καθώς η Μέι της είπε κάτι και εκείνη δεν άντεξε και ξέσπασε. Μάλιστα, στο νέο trailer που κυκλοφόρησε, η παίκτρια αναφέρει πως πρώτη φορά τη βγάζει κάποιος συμπαίκτης της από τα ρούχα της! Και είναι πραγματικά έξαλλη!

Σε άλλα νέα, την ομάδα των Μαχητών θα ενισχύσουν νέους παίκτες οι οποίοι αναμένεται να προκαλέσουν απίστευτο ενδιαφέρον αφού ένας εκ αυτών μοιάζει με τον Θανάση Μπέλλο στο πιο “φουσκωτό” του  και έτσι οι “Μαχητές θα πάρουν τα πάνω τους και ίσως δούμε να πετυχαίνουν μια νίκη την οποία χρειάζονται πραγματικά!

Τσέκαρε το trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor:

Χαμός θα γίνει πάλι στο νέο επεισόδιο καθώς οι παίκτες θα βρεθούν προ εκπλήξεως διότι δεν περιμένουν νέους ανθρώπους να εμφανιστούν στην παραλία! Και σίγουρα, οι νέες “εισαγωγές” θα φέρουν φρέσκο αέρα στις ομάδες!