Survivor

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει καθημερινά μέσω της εκπομπήες “Καλό Μεσημεράκι” όσα γίνονται στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ “Survivor” και σήμερα, Παρασκευή 21/1, τον είδαμε λίγο έξαλλο με τη φάση που έχει παιχτεί ανάμεσα στα Τσακατσούκα και Μυριέλλα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της “Χρυσής τηλεόρασης” παρακολούθησε ένα στιγμιότυπο από το ριάλιτι όπου ο Γιώργος Κατσαούνης είχε ένα μικρό ξέσπασμα απέναντι στη Μυριέλλα Κουρεντή καθώς δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός πως ασχολείται με τον John και όχι με αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς αφού είδε όλα όσα έπρεπε να δει, θέλησε να πει κάποια πράγματα μεταξύ σοβαρού και αστείου και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ζητώ συγγνώμη από όλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που είδα. Δε γίνεται, πάλι φεύγουμε από το ζητούμενο. Δεν έχουν πάει εκεί πέρα να ερημοπαίξουν δέκα παιχνίδια, να ερημοφάνε μία στις 10 μέρες και να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα; Γιατί τώρα παρακολουθούμε το ερωτικό δράμα και ξαφνικά χάνουμε πολύτιμο χρόνο από το μοναδικό reality επιβίωσης και πάμε και γινόμαστε ο Bachelor; Τι με νοιάζει ότι παρεξηγήθηκε ο Τσακατσούκας και η Μυριέλλα”.

Μάλιστα σε ένα δεύτερο απόσπασμα έκανε μια κίνηση σαν να θέλει να κάνει “εμετό” αφού έχει κουράσει πολύ το θέμα με το “ζευγάρι” του Survivor! Kαι είναι μια κίνηση την οποία θέλουν να κάνουν πολύ αφού το συγκεκριμένο θέμα πραγματικά δεν έχει καμία ουσία και πλέον έχει καταντήσει βαρετό!