Survivοr Τριαντάφυλλος

Survivor Τριαντάφυλλος: Άλλη μία φορά στο Survivor επικράτησε ο κακός χαμός και αυτή τη φορά πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όπως όλα έδειξαν ο Τριαντάφυλλος δεν αντέχει την παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη ούτε δευτερόλεπτο μέσα στο παιχνίδι.
Έτσι με αφορμή την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο Survivor Τριαντάφυλλος βρήκε την ευκαιρία να την πέσει στην Ανθή Σαλαγκούδη όσον αφορά στις αγωνιστικές της επιδόσεις, ενώ την κατηγόρησε πως ακόμα και στις δουλειές της καλύβας δεν προσφέρει.
Και ο Τριαντάφυλλος δεν σταμάτησε μόνο εκεί αλλά συνέχισε το παραλήρημά του για την Ανθή Σαλαγκούδη λέγοντας πως οι άλλοι δεν λένε τίποτα μπροστά της, αλλά στην πραγματικότητα την κοροϊδεύουν ενώ τη χαρακτήρισε ως “δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο”.
Από τα πυρά του παίκτη δεν ξέφυγε ούτε ο πατέρας της Ανθής και πρώην πολιτικός. Όπως αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη τον απείλησε ότι θα τον τελειώσει και εκείνος δήλωσε πως δεν πρόκειται να φοβηθεί επειδή ο πατέρας της ήταν υπουργός.

Ο Survivor Τριαντάφυλλος δεν σταμάτησε όμως ούτε τότε και κατηγόρησε την Ανθή Σαλαγκούδη πως γελούσε με την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου και απλά παρίστανε την στεναχωρημένη.