Συμβουλές διακόσμησης

Συμβουλές διακόσμησης : Το σπίτι μας πρέπει να το προσέχουμε και να το φροντίζουμε γιατί είναι το μέρος στο οποίο ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε, περνάμε όμορφες στιγμές, περνάμε δύσκολες στιγμές και βασικά κάνουμε τα πάντα!

 

Ένα από τα σημεία του σπιτιού που επιβάλλεται να είναι σούπερ cozy, είναι το σαλόνι μας! Και υπάρχουν τρόποι για να το κάνεις να είναι ζεστό και πολύ άνετο για να αράζεις!

#1.Φλις κουβέρτες 

Ρίξει στον καναπέ 2-3 κουβέρτες οι οποίες είναι φτιαγμένες από φλις ύφασμα! Χρησιμοποίησε χρώματα τα οποία είναι ζεστά όπως είναι το σοκολά, το μπες, το χρώμα της άμμου και άλλα!

#2. Κεριά

Τα κεριά πάντα δίνουν την αίσθηση πως ο χώρος είναι πιο ζεστός! Επέλεξε κεριά με άρωμα κανέλα ή βανίλια για να σου δίνουν ένα άλλο feeling!

#3.Μαξιλάρες 

Τα μεγάλα μαξιλάρια είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από ένα cozy σαλόνι! Ειδικά όταν θέλεις να αράξεις και να δεις ταινιούλα!

#4. Τεχνητό τζάκι 

Υπάρχουν στην αγορά σόμπες οι οποίες μοιάζουν με μικρά τζάκια και κάποιες έχουν μια εικόνα όπου φαίνεται λες και υπάρχει “ζωντανή φλόγα”. Είναι ένα κομμάτι το οποίο δε γίνεται να μην κάνει το χώρο σου cozy!

Τσέκαρε και αυτό : Χάρις Σάββα: Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Νίκου Βέρτη