Συμβουλές διατροφής

Συμβουλές διατροφής : Πολλοί από εμάς δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε να φάμε σωστά, ούτε να δώσουμε ιδιαίτερη βάση σε όλα όσα καταναλώνουμε!

Αυτή η διαδικασία η οποία ακολουθούμε είναι τελείως λάθος διότι κάνουμε κακό στον οργανισμό μας και επιπλέον τον επιβαρύνουμε με κιλά τα οποία δεν είναι και πολύ χρήσιμα, μεταξύ μας! επομένως, πρέπει να βρούμε τρόπους για να λαμβάνουμε βιταμίνες και να τρώμε σωστά για να νιώθουμε και πιο λειτουργικοί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ SURVIVOR ΕΔΩ 

Τι μπορείς να κάνεις :

#1. Διατροφικό πλάνο 

Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα προετοιμάζεις τη διατροφή σου για την επόμενη εβδομάδα. Θα πας σούπερ μάρκετ, θα προμηθευτείς τις τροφές που θέλεις και θα αφιερώσεις μισή μέρα στην προετοιμασία τους. Για το καλό σου είναι.

#2. Ελαφριά σνακς

Αντί να αγοράσεις ένα μεγάλο σάντουιτς, ετοίμασε σε ένα τάπερ, υγιεινά σνακς. Αμύγδαλα, Κάσιους, κομμένο μήλο, μπανάνα, και άλλα πολλά μπορείς να τα κόψεις και να τα χρησιμοποιείς σαν σνακς κάθε φορά που νιώθεις ότι σε καταβάλλει η πείνα.

#3. Smoothies 

Τα smoothies είναι κάτι το οποίο μπορεί να σου λύσει τα χέρια γιατί μπορείς να συμπεριλάβεις πολλές τροφές οι οποίες σου κάνουν καλό σε ένα μόνο μείγμα και να σου γεμίσει το στομάχι!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Τα σχόλια του Twitter για την έναρξη

Κρήτη : Η πρόταση γάμου μεταξύ δυο ανδρών